Om mig

Så ni vet vem är jag på Sushi Dayo

Min mission är att skapa den goda mat till er. Att tillaga sushi till gäster är inte bara mitt jobb utan att det betyder en livstil för mig ; kärlek, passion, inspiration, kunskaper, erfarenhet, kvality och omsorg som bygger upp min karriär fram till era önskemål.

Jag föddes i en restaurang familj i Thailand där har jag började att lära mig om matlagning och även mat – kultur i Asian. 

Efter min flytt hit till Sverige 2007 har jag jobbat på många olika restauranger och hotell.  Jag är även utbuidad som kock (svensk matlagning), här har jag läst mig anat matlagning och kultur. 

Mitt företag har börjat den 1 October 2020 och det heter  Dayo Asia. Under den här tiden har jag inte egen restaurang lokal utan mina tjänster ska servera direkt på erat köket.

Jag har jobbat inom restaurang i hela mitt liv med starka kunskaper om olika kök och sushi är min stora passion för matlagning.  Jag känner att jag alltid trivs, är bekväm och glad att tilllaga varje portion sushi till mina gäster. Nöjda och återkommande gäster är mitt önskemål. 

Min utmaning är att göra ” en bästa matupplevelse ” för er.

Den här webbsidan är inte bara om de tjänster jag erbjuder utan att det är om mitt liv, jobb, hobby och stora intresse som jag alltid är glad att ägna min tid åt.